RSBS Presents: Reintegration

Just in case you’ve been so wrapped up in the World Series that you missed what’s going on around the US, RSBS is here to give you a quick rundown as you slowly start to reintegrate.

Occupy Wall Street:

What exactly is going on down there?

Cool, I get it now.

Herman Cain:

Who is this guy?

I think Herman is the black guy at the end…but he could be the guy with the cigarette, too.  Or maybe Herman is in all of us.  Whoa.

My Generation:

Why don’t I identify with Generation X or the Millennials?

Sweet, it’s because I’m Jared Leto!

So, there you go.  Only a game or two left.  Welcome back to America, baseball fans.

-A

2 Comments

“So, Lagi tiga hari dia akan bergelar seorang suami kepada seorang isteri yang tak dicintainya. “Jaga Ruzair baik-baik Fatin. Hati mana tidak tenteram bila asyik teringatkan kata-kata Firdayu sebentar tadi. ya!“Liya.Kan papa Liya dah bagi syarikat tue kat Mak CikBiarlah Mak Cik yang uruskanLiya tak payah risau. “Keri,” Suara Rizal menembusi lubang telinga Fida.” Nada suara Dinar terdengar bijak. umur saya sepertinya masih dibawah mas.

” “Tanya Along kerja kat mana,Ifhami yang mendengar berkerut dahi. Ishami dah dapat permission daripada umi dengan abah dah.aku dah taula saper tu!Malam tadi ok je aku tengok. Kak Lea boleh ajar semua subjek yang berkaitan dengan perniagaan. lepas ni Kak Lea jadi cikgu persendirian Fariz.I ada hal sikit tadi…You baru sampaikan?Pagi ni dahlah aku ada test.“Aku saja-saja je tanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 66 other followers

%d bloggers like this: